7-daags gezond maaltijdplan (30 augustus – 5 september)

Geplaatst 27 augustus 2021 door Gina

Een gratis 7-daags, flexibel afslankmaaltijdplan inclusief ontbijt, lunch en diner en een boodschappenlijstje. Recepten bevatten macro’s en WW-punten.

7-daags gezond maaltijdplan

Augustus loopt ten einde, de zomer komt eraan, het is bijna Dag van de Arbeid en dat betekent terug naar school – zeg dat het niet zo is!!! Ik kijk er echter naar uit om het lange weekend met familie en vrienden door te brengen en een aantal favorieten te maken, zoals gegrilde krabbenpoten, Easy Inside Out Turkey Cheeseburgers of Grilled Hawaiian Teriyaki Burgers met perfect gegrilde courgette ernaast. Vergeet het dessert niet – Rood, Wit en Blauw Fruit Spiesjes met Cheesecake Yoghurt Dip, snel en gemakkelijk!

Waarom zou iedereen een maaltijd moeten plannen?

Maaltijdplanning is een geweldige manier om uw maaltijden voor de komende week te organiseren. Ook in de supermarkt bespaar je tijd en geld! En natuurlijk helpt vooruit plannen je om je doelen te bereiken! Bekijk mijn nieuwe Skinnytaste Maaltijdplanner die nu uit is voor pre-order!

Over het maaltijdplan

Als je nieuw bent met mijn maaltijdplannen, heb ik deze gratis, 7-daagse flexibele gezonde maaltijdplannen gedeeld (je kunt mijn vorige maaltijdplannen hier bekijken) die bedoeld zijn als een gids, met voldoende bewegingsruimte voor jou om meer eten, koffie, dranken, fruit, snacks, dessert, wijn, enz. toevoegen of recepten verwisselen voor maaltijden die u verkiest, u kunt recepten per cursus zoeken in de index. Je moet streven naar ongeveer 1500 calorieën* per dag.

Er is ook een nauwkeurige, georganiseerde boodschappenlijst die het boodschappen doen zoveel gemakkelijker en veel minder stressvol maakt. Bespaar u geld en tijd. Je gaat minder vaak uit eten, verspilt minder voedsel en je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand om je op het goede spoor te houden.

Tot slot, als je op Facebook zit, word dan lid van mijn Skinnytaste Facebook-community waar iedereen foto’s deelt van recepten die ze maken, kun je meedoen hier. Ik ben dol op alle ideeën die iedereen deelt! Als je op de e-maillijst, jij kan abonneer je hier zo mis je nooit meer een maaltijdplan!

DE DETAILS:

Ontbijt en lunch van maandag tot en met vrijdag zijn ontworpen om 1 persoon te serveren, terwijl diners en alle maaltijden op zaterdag en zondag zijn ontworpen voor een gezin van 4. Sommige recepten maken genoeg restjes voor twee nachten of lunch de volgende dag. Hoewel we echt geloven dat er geen one-size-fits-all maaltijdplan is, hebben we ons best gedaan om iets te bedenken dat een breed scala aan individuen aanspreekt. Alles is Weight Watchers-vriendelijk, ik heb de bijgewerkte WW Blue SP voor uw gemak toegevoegd, voel je vrij om recepten uit te wisselen of gebruik dit gewoon voor inspiratie!

De boodschappenlijst is uitgebreid en bevat alles wat je nodig hebt om alle maaltijden op het plan te maken. Ik heb zelfs merkaanbevelingen opgenomen van producten waar ik van hou en die ik vaak gebruik. Controleer uw kasten, want u zult merken dat ik veel kruiden vaak gebruik, dus misschien heeft u er al veel van.

En last but not least: dit maaltijdplan is flexibel en realistisch. er is veel van speelruimte voor cocktails, gezonde snacks, desserts en diners. En indien nodig kunt u wat dingen verplaatsen om het te laten werken met uw schema. Laat het me weten als je deze plannen gebruikt, dit zal me helpen beslissen of ik ze moet blijven delen!

MAANDAG (8/30)
B: Banaan Noten Eiwit Haver (6B 6G 3P)
L: Kipsalade met Avocado (4B 10G 10P) over 1 ½ kopje gemengde groenten (0B 0G 0P)
D: Zomercavatelli met maïstomaten en courgette (7B 8G 7P) met 1 ½ portie Vegan Caesarsalade (5B 5G 5P)

Totalen: WW-punten 22B 29G 25P, 1090 calorieën*

DINSDAG (8/31)
B: Groene Monster Smoothie (7B 3G 7P)
L: OVERGEBLEVEN Zomercavatelli met maïstomaten en courgette (7B 8G 7P)
D: Kalkoen Picadillo (5B 5G 5P) met ¾ kopje bruine rijst (5B 5G 0P) en Quick Cabbage Slaw (2B 2G 2P)

Totalen: WW-punten 26B 23G 21P, calorieën 1.041*

WOENSDAG (9/1)
B: Banaan Noten Eiwit Haver (6B 6G 3P)
L: Kipsalade met Avocado (4B 10G 10P) over 1 ½ kopje gemengde groenten (0B 0G 0P)
D: Garnalen Scampi Met Broccoli Orzo (7B 7G 7P)

Totalen: WW-punten 17B 23G 20P, calorieën 889*

DONDERDAG (9/2)
B: Groene Monster Smoothie (7B 3G 7P)
L: Kipsalade met Avocado (4B 10G 10P) over 1 ½ kopje gemengde groenten (0B 0G 0P)
D: Gegrilde Rozemarijn Lamskoteletten (6B 4G 6P) met Gegrilde Groente Orzo Pastasalade (7B 7G 7P)

Totalen: WW-punten 24B 24G 30P, calorieën 1.026*

VRIJDAG (9/3)
B: Banaan Noten Eiwit Haver (6B 6G 3P)
L: RESTJES Gegrilde Groente Orzo Pastasalade (7B 7G 7P)
D: 2 gebakken maïs- en krabkoekjes (5B 8G 4P) met bloemkoolpuree (2B 2G 2P) en snijbonen met knoflook en olie (2B 2G 2P)

Totalen: WW-punten 22B 25G 18P, calorieën 955*

ZATERDAG (9/4)
B: 2 roerei (0B 4G 0P) met 1 ounce avocado (1B 1G 1P) en verse salsa (0B 0G 0P), 2 plakjes bacon (2B 2G 2P) en 1 plak volkoren toast (3B 3G 3P)
L: Worst, paprika en ui Stromboli (7B 7G 7P)
D: DINER UIT OF BESTEL IN!

Totalen: WW-punten 13B 17G 13P, calorieën 640*

ZONDAG (9/5)
B: Ontbijt BLT Salade (recept x 2) (4B 6G 4P)
L: OVERGEBLEVEN worst, paprika en ui Stromboli (7B 7G 7P)
D: Caprese Kip Koekenpan (7B 10G 7P)

Totalen: WW-punten 18B 23G 18P, calorieën 983*

*Dit is slechts een richtlijn, vrouwen moeten streven naar ongeveer 1500 calorieën per dag. Hier is een handige rekenmachine om te schatten
je caloriebehoefte. Ik heb genoeg bewegingsruimte voor je gelaten om meer voedsel toe te voegen, zoals koffie, dranken, fruit,
snacks, dessert, wijn, enz.

*Google-document

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Museumfood
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart