Worst, Paprika en Ui Stromboli (Gevuld Worstbrood) gevuld met Italiaanse kippenworst, paprika, uien, pomodoro en mozzarella.
Worst Peper en ui Stromboli
Dit brood met worst en peper is eigenlijk een gevulde, opgerolde pizza. Het is zo lekker dat je het steeds weer wilt maken! Ik werkte samen met DeLallo voor dit recept voor gevuld brood met worst dat perfect is om een menigte te voeden. ik bewaar altijd DeLallo’s Pizzadeeg Kit opgeslagen in mijn voorraadkast, zodat ik op elk moment pizza kan maken zonder dat ik naar buiten hoef om deeg te kopen.
De DeLallo’s Pizzadeeg Kit gebruikt meel 00 en wordt geleverd met een gistpakket, dus je hoeft alleen maar water toe te voegen, genoeg voor twee pizza’s.
Pizzadeeg maken met de DeLallo Pizzadeeg Kit
- Combineer de bloemmix en het gistpakket dat bij de kit wordt geleverd in een grote mengkom met 1 ¼ kopje lauw water. Roer met een vork tot het deeg begint te vormen.
- Kneed met de hand gedurende drie minuten of tot het deeg zacht en glad is.
- Doe in een met olie ingevette kom en dek 45 minuten af tot het deeg rijst.
Hoe op te warmen als je vooruit gaat
Je kunt dit Italiaanse gevulde brood van tevoren maken en het in 10 of 15 minuten gaar koken, en dan opwarmen wanneer je klaar bent om te serveren. Bedek het gewoon met folie en plaats het in de oven tot het is opgewarmd.
variaties:
- Vervang de Italiaanse kippenworst door kalkoenworst of zelfs gemalen kalkoen gekruid met Italiaanse kruiden. Je kunt het brood ook vullen met kalkoenpeperoni.
- Maak het zuivelvrij door de kaas weg te laten.
- ik hou van DeLallo’s Pomodoro Pittige Arrabbiata Saus omdat het pittig en lekker is, maar als je niet van pittig eten houdt, kun je elke marinara gebruiken, of mijn zelfgemaakte marinarasausrecept.
- Gebruik de hele pizzadeegset om dit recept te verdubbelen en 2 broden te maken.
Meer worst- en paprikarecepten waar je dol op zult zijn:
Worst, paprika en ui Stromboli (Gevuld Worstbrood)
Deze eenvoudige worst, paprika en ui Stromboli (Gevuld Worstbrood) is gevuld met Italiaanse kippenworst, paprika, uien, pittige pomodoro-fresco en mozzarella-kaas.
- 16 ons pizza deeg, vanaf iets meer dan de helft van 1 Delallo pizzadeegset
- 1 theelepel olijfolie
- 1/2 middelgrote ui
- 1/2 rode paprika, gesneden 1/4 inch dik
- 1/3 beker Delallo Pittige Arrabiatta Pomodoro Fresco
- 2 Italiaanse Kip Worst Links, 5 1/2 ounces totaal verwijderd uit de behuizing
- 3/4 beker halfvolle geraspte mozzarella kaas
- 1 eiwit, geslagen
- Sesam zaden, optioneel voor topping
-
Bereid het pizzadeeg volgens de instructies op de verpakking.
-
Dit moet ongeveer 1 uur rusten. Als het klaar is, leg je 16 ons opzij en zet je de andere helft in de koelkast voor een ander gebruik.
-
In een middelgrote pan op middelhoog vuur kook je de worst 3 minuten en zet je apart. Zet het vuur laag en voeg de olijfolie en uien toe, kook al roerend 5 minuten. Voeg de paprika’s en Pittige Arrabiatta Pomodoro Fresco toe. Dek af en laat 15 minuten op laag tot middelhoog sudderen, tot ze gaar zijn. Zet opzij om volledig af te koelen.
-
Verwarm de oven voor op 500F en plaats het rek in het midden van de oven. Spray een anti-aanbaklaag pan met olie.
-
Rol het deeg met een deegroller op een met bloem bestoven oppervlak uit tot een rechthoek van 16 x 10 inch.
-
Plaats de uien en paprika’s en laat ongeveer 1 1/2 inch van de rand. Leg de worst op de paprika’s en uien. Top met kaas. Gebruik de eierwas en brunch langs de rand van het deeg.
-
Vouw een kant van het deeg om om de vulling te bedekken, dan de korte randen, gevolgd door de andere kant, lichtjes uitrekkend om te verzegelen, knijp de uiteinden zodat er niets uitkomt.
-
Leg het brood met de naad naar beneden op de voorbereide pan. Snijd kleine latjes in de bovenkant en bestrijk ze met eiwit. Top met sesamzaadjes, indien gebruikt.
-
Bak 10 minuten 500F, verlaag dan het vuur tot 375F en kook 18 tot 20 minuten langer, tot ze goudbruin zijn aan de bovenkant en gaar in het midden.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen voordat je het in 8 stukken snijdt.
- Vervang de Italiaanse kippenworst door kalkoenworst of zelfs gemalen kalkoen gekruid met Italiaanse kruiden. Je kunt het brood ook vullen met kalkoenpeperoni.
- Maak het zuivelvrij door de kaas weg te laten.
- Als je niet van pittig eten houdt, kun je elke marinara gebruiken, of probeer mijn zelfgemaakte marinarasausrecept.
Portie: 1plak, Calorieën: 272kcal, Koolhydraten: 43.5G, Eiwit: 12.5G, Vet: 5.5G, Verzadigd vet: 1.5G, cholesterol: 20.5mg, Natrium: 671mg, Vezel: 1.5G, Suiker: 1G
Blauwe slimme punten: 7
Groene slimme punten: 7
Paarse slimme punten: 7
trefwoorden: stromboli, gevuld brood, gevuld pizzabrood
Dit recept wordt gesponsord door Delallo. Bedankt dat ik de producten waar ik van hou, mag delen, waardoor je deze recepten gratis kunt krijgen.
creditSource link